Werkwijze
Onverdeelde aandacht

Doordat mijn prioriteit bij de hond ligt, werk ik maar met één hond tegelijk zodat ik deze mijn onverdeelde aandacht kan geven. Na al die jaren ben ik nog steeds niet van dit standpunt afgeweken. Met hoeveel zorg en liefde ik 'n hond ook behandel, 'n hond wil het liefst zo snel mogelijk naar huis. Veel trimsalons werken met meerdere honden tegelijkertijd, waardoor uw hond veel langer in de salon verblijft dan eigenlijk nodig is. Honden wachten bij mij dus geen uren in 'n bench , hooguit 'n paar minuten als het baasje er nog niet is om hem op te halen en 'n volgend hondje de salon binnenkomt. Het liefst nog gewoon lekker vrij rondlopend door de salon, maar door 't plasgedrag van sommige honden is dit soms helaas niet mogelijk.

Geen stagiaires

Om ervoor te zorgen dat uw hond zo spoedig mogelijk weer opgehaald kan worden, werk ik ook niet met stagiaires. Het leren trimmen van 'n hond kost veel tijd en verlengd de behandeltijd van een hond dus aanzienlijk.

Kwaliteit boven Kwantiteit

Al met al resulteert dit streven erin dat ik heel wat minder honden per dag kan behandelen, dan menig andere trimsalon maar dit is een bewuste keuze, zoals ik hierboven al aangaf, kwaliteit boven kwantiteit.

— KvK: 10145232 — BTW: NL164255461B01