Producten

Ik ben Sandra Verstegen, geboren als een rasechte dierenvriend. Sinds 1996 ben ik een rijksgediplomeerd trimster en run sindsdien met hart en ziel mijn eigen hondentrimsalon.

Na enkele jaren, door gezondheidsredenen, het wat rustiger aan gedaan te hebben wordt het nu tijd voor een frisse wind, 'n nieuwe huisstijl, nieuw logo en 'n website.

Ik zie graag een tevreden klant, dat bent u. Niet minder belangrijk vind ik een tevreden hond. Het liefst zie ik een hond vrolijk binnen komen en weer vrolijk gaan. Sommige honden komen angstig binnen, het is dan de kunst om het vertrouwen te winnen bij de hond. In de meeste gevallen lukt dat zeker!
Het is voor mij belangrijk dat de hond een prettige behandeling heeft. Het uitstralen van rust, vertrouwen en 'n liefdevolle maar evenwichtige omgang zijn hierin essentieel. Het is de bedoeling dat uw hond weet waar hij aan toe is. Met een koekje en af en toe even spelen of rusten op de grond, is uw hond al snel tevreden. Ik werk niet graag met een muilkorf, in uitzonderlijke gevallen is dat wel nodig. Die keren wil ik minimaal houden omdat dit alleen maar voor onrust zorgt.

Goed overleg is belangrijk. Als u uw hond geknipt, geplukt, gekamd, geschoren of alleen gewassen wilt hebben, dat kan allemaal. Alles is in goed overleg mogelijk. Hierbij geldt ook weer dat de hond een prettige behandeling ervaart. Als Uw hond klitten heeft is het geen probleem deze te verwijderen zolang de toestand van de vacht het toelaat. Bij extreem geklitte of vervilte vachten ben ik soms genoodzaakt te scheren want immers staat het welzijn van Uw hond voor mij bovenaan. U als eigenaar kunt er een steentje aan bijdragen dat uw hond er het hele jaar mooi, netjes en verzorgt uitziet door regelmatig te borstelen en/of te kammen en op tijd een afspraak te maken. Voor advies over de vachtverzorging, hoe u op de beste manier kunt kammen en borstelen, of wat u dan ook maar wilt weten kunt U altijd met mij contact opnemen, ik sta u graag te woord. Ik hoop u snel te zien!

Met vriendelijke groeten,
Sandra Verstegen

Rosemary Mint Shampoo


 • Merk Pet Silk
 • Inhoud 473ml
 • Prijs € 13,95
Feature image
Deze perfecte combinatie van frisse pepermunt en volume brengende rozemarijn geeft de vacht extra body en geeft zijn natuurlijke glans terug. Kan verdund worden tot 1:16
Meer informatie

Clean Scent Cologne


 • Merk Pet Silk
 • Inhoud 118ml
 • Prijs € 9,95
Feature image
Heerlijke frisse parfumspray die ontzettend lang blijft hangen. Ook ideaal voor 'n dagelijkse opfrisbeurt. Pet Silk Colognes zijn vrij van alcohol en diervriendelijk.
Meer informatie

The Stuff for dogs


 • Merk The Stuff for dogs
 • Prijs € 14,95
Feature image
Deze spray is een topproduct bij bestrijding van klitten. Zowel in nat als in droog haar te gebruiken. Klitten laten zich makkelijker verwijderen en helpt om nieuwe klitten te voorkomen.
Meer informatie

Slicker O.F. Standaard Zacht


 • Prijs € 4,50
Feature image
Ideale universeel borstel om de vacht klitvrij te houden en zorgt tevens voor een goede doorbloeding van de huid.

Meer informatie

Eco Spot pipetten


 • Merk Essentiel
Feature image
Nieuw product !!! Vlooien en teken bestrijding op natuurlijke basis. Veilig voor uw hond maar zeer effectief. Één pipet beschermd uw hond voor één maand. Verkrijgbaar in diverse gewichtscategorieën:
Puppy Inhoud 2 pipetten €6,95
Hond 2-15 kg Inhoud 2 pipetten €6,95
Hond 15-30 kg Inhoud 2 pipetten €7,50
Hond 30 kg en meer Inhoud 4 pipetten (2 pipetten p/keer) €7,95
Extra service : U heeft ook de mogelijkheid om de pipetten per stuk te kopen !!!
Meer informatie

Flee Free omgevingsspray


 • Merk Exil
 • Inhoud 400ml
 • Prijs € 12,50
Feature image
Door uw huis te behandelen met dit product bestrijdt u de vlooienlarven. Doe dit direct want dan kunt u de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen. Het vlooienprobleem is dan snel opgelost.

Meer informatie
— KvK: 10145232 — BTW: NL164255461B01