Even voorstellen

Ik ben Sandra Verstegen, geboren als een rasechte dierenvriend. Sinds 1996 ben ik een rijksgediplomeerd trimster en run sindsdien met hart en ziel mijn eigen hondentrimsalon.

Na enkele jaren, door gezondheidsredenen, het wat rustiger aan gedaan te hebben wordt het nu tijd voor een frisse wind, 'n nieuwe huisstijl, nieuw logo en 'n website.

Ik zie graag een tevreden klant, dat bent u. Niet minder belangrijk vind ik een tevreden hond. Het liefst zie ik een hond vrolijk binnen komen en weer vrolijk gaan. Sommige honden komen angstig binnen, het is dan de kunst om het vertrouwen te winnen bij de hond. In de meeste gevallen lukt dat zeker!
Het is voor mij belangrijk dat de hond een prettige behandeling heeft. Het uitstralen van rust, vertrouwen en 'n liefdevolle maar evenwichtige omgang zijn hierin essentieel. Het is de bedoeling dat uw hond weet waar hij aan toe is. Met een koekje en af en toe even spelen of rusten op de grond, is uw hond al snel tevreden. Ik werk niet graag met een muilkorf, in uitzonderlijke gevallen is dat wel nodig. Die keren wil ik minimaal houden omdat dit alleen maar voor onrust zorgt.

Goed overleg is belangrijk. Als u uw hond geknipt, geplukt, gekamd, geschoren of alleen gewassen wilt hebben, dat kan allemaal. Alles is in goed overleg mogelijk. Hierbij geldt ook weer dat de hond een prettige behandeling ervaart. Als uw hond klitten heeft is het geen probleem deze te verwijderen zolang de toestand van de vacht het toelaat. Bij extreem geklitte of vervilte vachten ben ik soms genoodzaakt te scheren want immers staat het welzijn van uw hond voor mij bovenaan. U als eigenaar kunt er een steentje aan bijdragen dat uw hond er het hele jaar mooi, netjes en verzorgd uitziet door regelmatig te borstelen en/of te kammen en op tijd een afspraak te maken. Voor advies over de vachtverzorging, hoe u op de beste manier kunt kammen en borstelen, of wat u dan ook maar wilt weten kunt u altijd met mij contact opnemen, ik sta u graag te woord. Ik hoop u snel te zien!

Met vriendelijke groeten,
Sandra Verstegen

— KvK: 10145232 — BTW: NL164255461B01